AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kadife görmek

Kahve falında siyah kadife görmek

Kahve falında siyah kadife görmek yaşamın kolaylaşacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kadife gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında siyah kadife görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kadife pantolon görmek sevdiği insanların olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kadife kutu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir