AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife perde görmek

Kahve falında kadife perde görmek

Kahve falında kadife perde görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadife perde gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında kadife perde görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kadife ceket görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kadife görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kadife ayakkabı görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kadife pantolon giymek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında kadife kutu görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kadife koltuk görmek işinde zarar edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir