AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kablo görmek

Kahve falında mavi kablo görmek

Kahve falında mavi kablo görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çaresiz kalacağına, daha güzelleşeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi kablo gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Kahve falında mavi kablo görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak evlatlarından hayır bulacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında kablo kesmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında kablo çekmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kablo görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kablo teli görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anten kablosu görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kablo görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir