AnaSayfa / Genel / Kahve falında kablo teli görmek

Kahve falında kablo teli görmek

Kahve falında kablo teli görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hoş muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kablo teli gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Kahve falında kablo teli görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kablo görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kablo döşemek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kablo kesmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında anten kablosu görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında telefon kablosu görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında elektrik kablosunun yandığını görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında yanan kablo görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir