AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kablo görmek

Kahve falında uzun kablo görmek

Kahve falında uzun kablo görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kablo gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Kahve falında uzun kablo görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kablo döşemek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır kablo görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabloların yandığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kablo görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar kablosu görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kablo bağlamak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ceyran kablosu görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir