AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı vitrin görmek

Kahve falında ışıklı vitrin görmek

Kahve falında ışıklı vitrin görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ışıklı vitrin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Kahve falında ışıklı vitrin görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vitrinde elbise görmek kısmetin ve şansın açılacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Kahve falında vitrin camı kırmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında vitrin manken görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında vitrin mankeni görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında vitrin görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında vitrinde bardak görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında vitrinde kıyafet görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir