AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık söndürmek

Kahve falında ışık söndürmek

Kahve falında ışık söndürmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık söndürmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Kahve falında ışıkları söndürmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, lüksünün artacağına delalet eder.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, spor yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ışık söndürmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kazancının artacağına, tabir olunur.

Kahve falında ışığı söndürmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, zor zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çakmak söndürmek karlı işler alacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir