AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık vermek

Kahve falında ışık vermek

Kahve falında ışık vermek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına inanılır.

Kahve falında ışık vermek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında ampul ışık görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalettir.

Kahve falında melek ışığı görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında ışık saçan yüzük görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında güneş ışık görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, riske atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek kişinin evlatlarının artacağına, gülmeye hasret kalacağına rivayet eder.

Kahve falında evin ışıklarını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında yıldız ışığı görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ışığı kapatmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir