AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz halı yıkamak

Kahve falında beyaz halı yıkamak

Kahve falında beyaz halı yıkamak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, nitelik ve farklılık geleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz halı yıkamak gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Kahve falında beyaz halı yıkamak moral bulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında halıyı yıkamak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evinde halı yıkamak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının halı yıkadığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla halı yıkamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda halı yıkamak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide halı yıkamak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında hamamda halı yıkamak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir