AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek dikmek

Kahve falında mavi gömlek dikmek

Kahve falında mavi gömlek dikmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, elinin de bolluk göreceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gömlek dikmek gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında mavi gömlek dikmek çok kötü olaylar yaşayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası dikmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek dikmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulur.

Kahve falında gömlek dikmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi elbise dikmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yorgan dikmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz mavisi gömlek görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir