AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kareli gömlek görmek

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, deneyim kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kareli gömlek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli şeyleri düzenlemeniz durumunda gözle görülür bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kareli gömlek giymek kazancındaki verimliliğin artacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kareli gömlek görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karetta görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kareli defter görmek sıkıntılarının daha da artacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kareli ceket giymek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kare masa görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir