AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek yakası dikmek

Kahve falında gömlek yakası dikmek

Kahve falında gömlek yakası dikmek şansının döneceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hikmet sahibi olacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, tatsızlıkların aşılacağına, malının artmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası dikmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Kahve falında gömlek yakası dikmek ün yapmayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yaka dikmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işarettir.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası kesmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek yakası yıkamak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir