AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz mavisi gömlek görmek

Kahve falında buz mavisi gömlek görmek

Kahve falında buz mavisi gömlek görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, şifa bulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buz mavisi gömlek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında buz mavisi gömlek görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, adımlarını daha sağlam atacağına delalettir.

Kahve falında buz mavisi renk görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında buz mavisi elbise görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, musibetlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında buz mavisi araba görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek daha pozitif biri olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mavi buz görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında buz mavisi görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir