AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek dikmek

Kahve falında gömlek dikmek

Kahve falında gömlek dikmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek dikmek gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Kahve falında mavi gömlek dikmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gömlek yakası dikmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Kahve falında gömlek dikmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek dikmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, rızkının ve kazancının bol olacağına delalet eder.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir dalı dikmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Kahve falında domates fidan dikmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında burun dikmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir