AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi denizden geçmek

Kahve falında mavi denizden geçmek

Kahve falında mavi denizden geçmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi denizden geçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mavi denizden geçmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, şifa ve moral bulacağına yorulur.

Kahve falında denizi vapurla geçmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gemiyle denizden geçmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizi kayıkla geçmek ev sahibi olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında denizden vapurla geçmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir