AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi vapurla geçmek

Kahve falında denizi vapurla geçmek

Kahve falında denizi vapurla geçmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, çok mutsuz olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına inanılır.

Kahve falında denizi vapurla geçmek gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında denizden vapurla geçmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, maddi gücünü yitireceğine işaret eder.

Kahve falında denizi vapurla geçmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz vapuruna binmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde vapurla gitmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında vapurla denizde gezmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde vapura binmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında deniz ve vapur görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir