AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek

Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek

Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek kötü yönde hareket edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden geçmek ticaret ehli kişi olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek gelirinden yana memnun olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek çok kolay bir hayatı olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir