AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle denizden geçmek

Kahve falında gemiyle denizden geçmek

Kahve falında gemiyle denizden geçmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyle denizden geçmek gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında denizden gemiyle geçmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle denizden geçmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiden gemiye geçmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide deniz görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında denizde savaş gemileri görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında denizde beyaz gemi görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında dalgali denizde gemide olmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir