AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çizgi görmek

Kahve falında mavi çizgi görmek

Kahve falında mavi çizgi görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kurulu düzeni olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi çizgi gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi çizgi görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çizgi görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde çizgi görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizgiler görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kader çizgisi görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında el çizgisi görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işarettir.

Kahve falında alında çizgi görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir