AnaSayfa / Genel / Kahve falında kader çizgisi görmek

Kahve falında kader çizgisi görmek

Kahve falında kader çizgisi görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, şansa, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine yorulur.

Kahve falında kader çizgisi gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında kader çizgisi görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kader yazısı görmek ün yapmayı başaracağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kaderindeki kişiyi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kadere inanmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Kahve falında alında derin çizgi görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında düz çizgi çizmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek bebek sahibi olunacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında çizgili kağıt görmek yönlendireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir