AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgiler görmek

Kahve falında çizgiler görmek

Kahve falında çizgiler görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulur.

Kahve falında çizgiler gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Kahve falında el çizgisi görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizgi çizmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işarettir.

Kahve falında düz çizgi çizmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Kahve falında çizgi film kahramanı görmek umduklarını bulamayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı çizgili yılan görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında ufuk çizgisi görmek güzel günler yaşayacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Kahve falında çizgili yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çizgi görmek dualarından hayır görmeyeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir