AnaSayfa / Genel / Kahve falında el çizgisi görmek

Kahve falında el çizgisi görmek

Kahve falında el çizgisi görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalettir.

Kahve falında el çizgisi gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında el çizgisi görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında alnında çizgi görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine inanılır.

Kahve falında çift çizgi görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında kağıda çizgi çizmek takdir edileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Kahve falında çizgili kazak görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi çizgi görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret eder.

Kahve falında göbek çizgisi görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde çizgi görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir