AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi cam bardak görmek

Kahve falında mavi cam bardak görmek

Kahve falında mavi cam bardak görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, itibar edineceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi cam bardak gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Kahve falında mavi cam bardak görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam tabak bardak görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında cam bardak düşürmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardağı görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında cam bardakta su vermek lüks, konfor içinde olacağına, isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli cam bardak görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir