AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çakmak görmek

Kahve falında mavi çakmak görmek

Kahve falında mavi çakmak görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, malının ve parasının çoğalacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi çakmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Kahve falında mavi çakmak görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında bozuk çakmak düşmanlıkların biteceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çakmak çalmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında vida çakmak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalettir.

Kahve falında tahta çakmak görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çakmakla yakmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakmak yutmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, toplumda yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir