AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk çakmak

Kahve falında bozuk çakmak

Kahve falında bozuk çakmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına yorulur.

Kahve falında bozuk çakmak gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bozuk çakmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında altın çakmak görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çakmaklar görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında çakmak çaktığını görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa kazık çakmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çakmak ve sigara görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında at nalı çakmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, yeni iş kollarına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine çakmak vermek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir