AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmakla sigara yakmak

Kahve falında çakmakla sigara yakmak

Kahve falında çakmakla sigara yakmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalettir.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara ve çakmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, övgü dolu sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara ve çakmak görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çakmak ve sigara görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çakmakla yakmak yüklü miktarda para kazanacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak insanlar arasında barışın sağlanacağına, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmakla ocak yakmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir