Kahve falında çakmak yutmak

Kahve falında çakmak yutmak işe zorla gidip geleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, işinde başarılı olacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çakmak yutmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Kahve falında çakmak yutmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret eder.

Kahve falında çakmak yaktığını görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalettir.

Kahve falında çakmağa gaz doldurmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden çakmak istemek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında çakmak atmak doğru işler yapacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çakmak çaktığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çakmak vermek çok sorunlu günler geçireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top