AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmak çalmak

Kahve falında çakmak çalmak

Kahve falında çakmak çalmak neşesini kaçıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, feraha ermeye, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çakmak çalmak gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Kahve falında çakmak çalmak Allah yolunda ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sarı çakmak görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında çakmak yaktığını görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında çakmakla oynamak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında çakmak satmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında demir çakmak görmek daha iyi anlaşır olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında gümüş çakmak görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çakmak aldığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir