AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuk almak

Kahve falında mavi boncuk almak

Kahve falında mavi boncuk almak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, doğru işler yapacağına, yüzünde güller açacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi boncuk almak gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Kahve falında mavi boncuk almak onlarla dayanışma içinde olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine mavi boncuk vermek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mavi boncuk dizmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk dağıtmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir