AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli boncuk dizmek

Kahve falında renkli boncuk dizmek

Kahve falında renkli boncuk dizmek şansın önünün kesileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Kahve falında renkli boncuk dizmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi boncuk dizmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulur.

Kahve falında boncuk dizmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ipe boncuk dizmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık dizmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir