AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk dizdiğini görmek

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuk dizdiğini gördüyseniz:

  • Kendiişlerinize veya ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk dizmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalettir.

Kahve falında ipe boncuk dizmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek kızına daima sahip çıkacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli boncuk dizmek isteklerine kavuşacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk dizmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yumurta dizdiğini görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir