AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşları dizmek

Kahve falında taşları dizmek

Kahve falında taşları dizmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, aradığı kişiyi bulacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşları dizmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bağlantılarınız yetersiz olsa bile, iş birliklerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında taş dizmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste taş dizmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşları dizmek yokluğa, darlığa düşeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine yorulur.

Kahve falında yola taş dizmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dizmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizden bıçaklanmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipe boncuk dizmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, helal ekmek yeneceğine işarettir.

Kahve falında balık dizmek değer göreceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir