AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu mavi elbise giymek

Kahve falında koyu mavi elbise giymek

Kahve falında koyu mavi elbise giymek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, tamamen içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi giymek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında koyu kırmızı elbise giymek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renk elbise giymek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, ele geçen kazancın azalacağına alamet eder.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek uzun yıllar yaşayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalettir.

Kahve falında koyu mavi su görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında koyu mavi göl görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında koyu mavi göz görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir