AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bere görmek

Kahve falında mavi bere görmek

Kahve falında mavi bere görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi bere gördüyseniz:

  • Seyahatler, eski arkadaş, meslektaş veya tanıdıklarla iletişim kurmak ya da anlaşmalar yapmak size olumlu şekilde geri dönebilir.

Kahve falında mavi bere görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, başarıları ile tanınacağına yorulur.

Kahve falında mavi bere takmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hırsızlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında atkı bere görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bere taktığını görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü bere görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Kahve falında bere eldiven görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Kahve falında atkı bere satın almak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına yorulur.

Kahve falında birini yara bere içinde görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir