AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü vermek

Kahve falında başörtüsü vermek

Kahve falında başörtüsü vermek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü vermek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü açmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, ticaret hayatına atılacağına delalet eder.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu başörtüsü görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına yorulur.

Kahve falında başörtüsünü düzeltmek borçlarını ödemeyi başaracağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü birine vermek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsünü yapamamak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir