AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü takamamak

Kahve falında başörtüsü takamamak

Kahve falında başörtüsü takamamak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kötü noktalara geleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takamamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında başörtüsü takamamak alınganlıkların hasıl olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında küpe takan birini görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kravat takan görmek prestij sahibi olunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek itibarını geri kazanacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalettir.

Kahve falında altın kolye takan birini görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzük takan erkek görmek rahat bir nefes alınacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bilezik takarken görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir