AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle yemek yemek

Kahve falında askerle yemek yemek

Kahve falında askerle yemek yemek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, günahtan temizlenmeye, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında askerle yemek yemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Kahve falında asker yemek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında askerde yemek yemek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker yemeği görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında askerlere yemek vermek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden tokat yemek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında askere yemek vermek Allah’ın lütuflarını bulacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında askerlerle yemek yemek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında askerden yemek almak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir