AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere yemek vermek

Kahve falında askere yemek vermek

Kahve falında askere yemek vermek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalettir.

Kahve falında askere yemek vermek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında askere yemek verdiğini görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında asker yemeği yemek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, zarar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker yemeği görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerlere yemek vermek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında asker yemek güzel haberler alınacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında askere yemek vermek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalettir.

Kahve falında askerde yemek yemek harcama gücünün artacağına, huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında askere yemek yapmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir