AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden yemek almak

Kahve falında askerden yemek almak

Kahve falında askerden yemek almak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hataların telafi edileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında askerden yemek almak gördüyseniz:

  • Konularında bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında askerlere yemek vermek sorunların birbiri ardına geleceğine, hakkını yedirtmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında asker yemeği görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret eder.

Kahve falında asker yemeği yemek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında asker yemek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında askerle yemek yemek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında askerden yemek almak özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, büyük savaşların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askere yemek verdiğini görmek üzüntülerin gideceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında askere yemek yapmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir