AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker yemeği görmek

Kahve falında asker yemeği görmek

Kahve falında asker yemeği görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asker yemeği gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Kahve falında askere yemek yapmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerlere yemek yapmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında askere yemek vermek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında askerle yemek yemek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulur.

Kahve falında asker yemeği yemek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında asker yemeği vermek işlerinde bereket olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerlere yemek vermek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında askerden yemek almak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir