AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde yemek yemek

Kahve falında askerde yemek yemek

Kahve falında askerde yemek yemek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, asla yüksünmeyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerde yemek yemek gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında asker yemeği yemek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Kahve falında askerden tokat yemek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında asker yemeği vermek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Kahve falında askere yemek verdiğini görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerlerle yemek yemek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında askere yemek yapmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında askere yemek vermek bazı sırların açığa çıkacağına, büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında asker yemeği görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir