AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker yemek

Kahve falında asker yemek

Kahve falında asker yemek iyi kısmetleri olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında askerlerle yemek yemek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Kahve falında askerden yemek almak parasının ve malının eksilmeyeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında asker yemeği görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker yemeği vermek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında askere yemek verdiğini görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işarettir.

Kahve falında askerden tokat yemek özel hayatında mutlu olacağına, kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında asker yemeği yemek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askere yemek vermek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir