AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlere yemek vermek

Kahve falında askerlere yemek vermek

Kahve falında askerlere yemek vermek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok kötü hissedileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında askerlere yemek vermek gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında askerde yemek yemek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere yemek yapmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında askerlere yemek vermek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında askerle yemek yemek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında asker yemeği vermek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker yemeği yemek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında asker yemeği görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, acı veren kazalara işaret eder.

Kahve falında askerlere yemek yapmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir