AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlerle yemek yemek

Kahve falında askerlerle yemek yemek

Kahve falında askerlerle yemek yemek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, iş hayatında saygı göreceğine, dileklerinin kabul olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında askerlerle yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında askerlere yemek yapmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret eder.

Kahve falında askere yemek yapmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde yemek yemek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden yemek almak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerden tokat yemek iyi geçim halinde kalacağına, onları gücendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerlere yemek vermek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında asker yemeği görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında askerlerle yemek yemek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir