AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek işlerini boşvereceğine, sıkıntıya düşüreceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ters giden durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Kahve falında bir çift ayakkabı kaybetmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift ayakkabı görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işaret eder.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çifti olmayan ayakkabı görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çift ayakkabı görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir