AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek

Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek

Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek çok güzel günler göreceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kendi geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabısı görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, ilişkilerin noktalanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı almak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık spor ayakkabı görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah spor ayakkabısı görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir