AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, ticarete adım atacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Kahve falında gelin ayakkabısı kaybetmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek neredeyse mahkemelik olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinini kaybetmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, rızkının bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gelin ayakkabısı görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında gelin ayakkabı vermek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, tutulan yolun isabetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin ayakkabı görmek yeni bir hayat kuracağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında gelin ayakkabısı almak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek rakiplerini yeneceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir