AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ayakkabı kaybetmek

Kahve falında sağ ayakkabı kaybetmek

Kahve falında sağ ayakkabı kaybetmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, uzaktan haberler işiteceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına inanılır.

Kahve falında sağ ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında sağ ayakkabı kaybetmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybedip bulmak kazancın her daim artacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak bunalımlı günler geçirileceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının birini kaybetmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalet eder.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve aramak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını kaybetmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kalabalıkta ayakkabı kaybetmek refah düzeyinin yükseleceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir