AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çanta kaybetmek

Kahve falında mavi çanta kaybetmek

Kahve falında mavi çanta kaybetmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında mavi çanta kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında mavi çanta kaybetmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta ve para kaybetmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çanta kaybetmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında para çantasını kaybetmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında çanta kaybedip bulmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında çanta kaybetmek ve bulmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın dolu çanta kaybetmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çanta kaybetmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir