AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında mavi ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında mavi ayakkabı giydiğini görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında mavi ayakkabı giydiğini görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, zamanının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir